Sponsorer
Saxo Bank er en global investeringsbank med speciale i online handel og investering på de internationale kapitalmarkeder. Saxo Bank giver private investorer og institutionelle kunder mulighed for at handle valuta, CFD'er, ETF'er, aktier, futures, optioner og andre derivater via sine prisbelønnede online handelsplatforme og tilbyder desuden professionel portefølje- og formueforvaltning.


Ejer af Tinkoff Bank, Oleg Tinkov, siger omkring partnerskabet med Riis Cycling:

"Vi er stolte af at vende tilbage til cykelsporten og af at sponsorere holdet og Bjarne Riis, som utvivlsomt er den bedste manager i cykelverdenen. Og vi er ekstremt glade for at kunne gøre det som co-sponsor med Saxo Bank, en af de mest velestimerede forretninger i online banking-branchen og et fantastisk match for os, da Tinkoff Bank også arbejder med online banking og er markedsførende i Rusland. Der er masser af synergier mellem Tinkoff Bank og Saxo Bank. Vi mener, vi har den samme DNA og ser derfor meget frem til at arbejde sammen og arbejde med holdet."


Specialized blev grundlagt i 1974 af Mike Sinyard, og har i dag hovedkvarter i Morgan Hill, California. Specialized designer og producerer i dag nogle af verdens bedste cykler, cykelsko og sadler. Med deres unikke BG Fit, tilbyder Specialized deres kunder, såvel professionelle som motionister, en service som man ikke finder andre steder. I 2012 kører Team Saxo Bank - Tinkoff Bank's ryttere på S-Works Tarmac SL4, S-Works Roubaix og Shiv enkeltstartscykel.

"We are proud to support Riis Cycling and Team
Saxo Bank - Tinkoff Bank. Our partnership helps us make functional and technically advanced bikes and equipment that provide a true performance benefit".

Jan Nygaard AS er Danmarks største eksklusive BMW og MINI forhandler med salg af mere end 2.000 nye og brugte BMW og MINI om året. Firmaet blev etableret i 2003, men vores erfaring med BMW går mere end 30 år tilbage.
Vi har bevidst valgt kun at føre BMW Groups brands – BMW og MINI – og vores ambition er, at være bedst af de bedste. Vi har derfor skabt et levende og dynamisk bilhus, der skal være hyggeligt og spændende at besøge, og vi har skelet kraftigt til fx hotelbranchen, lufthavne og caféer for at lade os inspirere til et hus, der er stramt og eksklusivt elegant dikteret af vores to førende brands – BMW og MINI.

"Vi har valgt at indgå en sponsoraftale med Team Saxo Bank - Tinkoff Bank fordi ryttere og hele teamet bag rytterne udviser beundringsværdig sportsmandship og fightervilje, hvilket bare understreger, hvor fint et selskab vi er kommet i. Vi tror nemlig også på, at formidabel teknik, nytænkning, hårdt arbejde og holdånd er vejen frem, når man vil skabe resultater. Og vi er sikre på, at fremtiden vil byde på endnu flere topplaceringer."


Anfi Group har igennem snart 25 år været markedsleder på Vacation Memberships og tilbyder aktuelt luksus-beboelser og ejendomme til mere end 33.000 medlemmer.

Anfi del Mar beliggende på Gran Canarias sydvestlige kyst tilbyder luksus-suiter eksklusive swimming pools, tropiske haver, et bredt udvalg af restauranter, et shopping-center, en marina med 80 bådpladser og en smuk strand med caribisk sand.

Anfi Tauro Golf & Luxury Resorts består af et luksus-hotel og leisure-ejendomme, en par-3 golfbane og en 18 hullers mesterskabsbane. Når resortet står færdigt vil det ydermere bestå af flere luksus-hoteller, en marina med 500 bådpladser, wellness og spa-center, et eksklusivt shopping center og en caribisk sandstrand.

Som det ambitiøse projekt viser, arbejder Anfi hele tiden på at overgå vores medlemmers forventninger.

"Vi er overbeviste om, at vi har indgået partnerskab med det bedste cykelhold i verden, og vi mener derfor, at Team Saxo Bank - Tinkoff Bank er en fantastisk ambassadør for Anfi sportens verden."


Sportful leverer cykeltøj designet til at optimere dine præstationer. Virksomheden har hovedsæde i Dolomitterne i det Nordøstlige Italien, og har 65 års erfaring med at udvikle og producere sportstøj og sved transporterende undertøj til udholdenhedssport. Team Saxo Bank - Tinkoff Bank's ryttere drager fordel af Sportful's forskning inden for aerodynamik, pasform og beskyttelse som hjælper dem med at yde optimalt under alle forhold.

"Team Saxo Bank - Tinkoff Bank's riders are the ultimate source for new ideas and the ultimate test for our new products. Riis Cycling has always worked with its suppliers to give the best material to the riders, and we've definitely seen the results of this collaboration."

Når forbedringer løbende tilføjes til hver detalje i alle komponenter, bliver resultatet en ydeevne helt uden sammenligning. For virkelige cykelentusiaster er intet mere tilfredsstillende end at opnå det perfekte. Og det bedste er at vi bliver ved med at gøre det bedre.


Zipp Speed Weaponry tjener en udvalgt global gruppe af elite- virksomheder og idrætsfolk, inden for cykel- og kørestol konkurrence. Zipp opfylder kundens behov for den højeste ydelse og kvalitet via innovativt design og under fremstilling at bruge de bedste materialer og teknologi til rådighed.
Virksomheden er bygget på gensidig respekt, indfrielse af forventninger og særlig opmærksomhed på detaljer. Vi gør dette ved at yde ekstraordinær kundeservice og aggressiv markedsføring, støtte til distribution via dedikerede forhandlere og distributører. Væksten i markedsandele er opnået gennem løbende produkt- og procesforbedring, tilføjelse af nye produkter og udvidelse af distributionskanaler.


“Zipp has been working with Bjarne Riis since 2004. The partnership with him and the team has been a key role in the development of Zipp products, specifically the new Zipp 303 and 88/188 hubset. Additionally, the results from the team on the road provide Zipp with the visibility and credibility that come with being aligned with the best team and the best athletes in the world.”
Tacx er fuldstændig dedikeret til din passion for cykelsporten. Hvis du tager dig af træning og disciplin, giver vi dig midlet og muligheden. Ambitiøse atleter er vores inspiration. Professionelle ryttere vil ikke nøjes med andet end det bedste. Det tror vi heller ikke at du vil. Derfor er vores tilgang målrettet mod sublim kvalitet, karisma og revolutionerende nyskabelse. Vi udvikler visualiserende træningsudstyr, software, cykling film, arbejdsstande, værktøj, vandflasker og flaskeholdere. Når du kører med Tacx vil du lægge mærke til dine daglige forbedringer, når du træner derhjemme: mere power og bedre kondition. Du vil opleve det udenfor når du kan sidde med i en gruppe, eller overvinde de mest udfordrende terrænner. Så vil du være vinderen. Mod de andre konkurrenter, men. . . især for dig selv. Du vil føle Tacx.

"Working with the best team in the world makes it possible to produce the best trainers in the world".

RH+Sport concept
Passion for udendørsaktiviteter. Design, sydeuropæisk stil og teknologisk innovation. Nye teknologier, avancerede materialer, et godt øje for detaljer, innovative arbejdsteknikker og italiensk stil, der til perfektion formår at tilføre alle produkter lige dele funktionalitet, unik design, teknisk innovation, passion, fornuft og følelser.
Professionelle sportsudøvere har været med til at udvikle produkterne for at tilgodese udviklingen af originale, nye ideer og erfaringer, så vi kan forbedre vores produkter og dine sportspræstationer. På ethvert niveau. Med absolut bevægelsesfrihed.
De mest krævende sportsfolk er en del af i vores virtuelle fællesskab, mens naturen og landskabet udgør vores verden, der tilbyder en grænseløs, uimodståelig sportsarena under åben himmel. Et sted, der fortjener den største respekt.
Rh + Company og brand
Stil, design, funktionalitet og passion for sport er hjørnestenene i Zero Industri's forskning i udviklingen af nye produkter. Den tekniske ekspertise fra landevejscykling og skiløb på pisterne og langrend udvides til andre aktiviteter som mountainbike og løb. Generelt er alle kollektioner tilmed udviklet med fokus på, hvad kvinder vil have. På markedet for udendørssport operer Zero Industry under disse brands, rh+ og Zerorh+.

SRM PowerMeters sætter den højeste standard inden for effektmåling, og er et effektivt værktøj til at forbedre præstationerne på cyklen.
SRM Training Systems måler og viser kraft, kadence, hastighed, distance, tid, puls, højde, mekanisk energi, træningszoner og temperatur med den højeste pålidelighed og præcision.


General Manager for Etixx Sports Nutrition, Pascal Gerard, ser partnerskabet med Riis Cycling som et stærk match.

"Etixx Sports Nutrition har valgt at indgå et fuldt partnerskab med Team Saxo Bank - Tinkoff Bank af flere årsager. Gennem årene har Team Saxo Bank - Tinkoff Bank altid vist sig som en pålidelig partner for deres sponsorer, og samtidig deler Etixx og holdet de samme værdier, styrker og mål, som vi gerne vil knytte til vores brand; Det handler om dag efter dag at forsøge at være succesfuld på en sund måde."


CeramicSpeed makes the world's best ceramic bearings for bikes. Our bearings are handbuild in Denmark and the founder of the company was the first person in the world to introduce ceramic bearings to professional cycling. The benefits of CeramicSpeed bearings is extremely low rolling resistance which saves your energy and makes you go faster. But they also offer increased stiffness for better power transfer. All riders on Team Saxo Bank - Tinkoff Bank are riding with CeramicSpeed bearings. Selected riders are on CeramicSpeed coated bearings which virtually reduces the friction to zero.

TrainingPeaks er værktøjet der hjælper den enkelte, fra begyndere til elite sportsfolk, til at:

• Måle fitness- og helbredstilstand over tid
• Kortlægge motion, ernæring, vægt, stress og mere
• Søge og registrere ruter eller lave dine egne
• Dele træning og ruter med venner
• Uploade puls, ydeevne og træningsruter (GPS)
• Anvende træningsprogrammer og madplaner
• Tilrettelægge din egen motion og måltider
• Følge en coach, træner eller bruge VirtualCoach

Uanset om du ønsker at tabe et par kilo eller du er en elite atlet som søger den ekstra kant, vil TrainingPeaks' funktioner hjælpe dig med at nå dine mål.


"TrainingPeaks is proud to be a multi-year sponsor of Team Saxo Bank - Tinkoff Bank and Riis cycling. Through the efficient use of TrainingPeaks software, Team Saxo Bank - Tinkoff Bank is able to effectively manage and analyze training programs and overall performance levels. Team Saxo Bank - Tinkoff Bank riders and staff also provide important feedback which helps shape TrainingPeaks products for the benefit of all of our customers".

SCARPA blev grundlagt i 1938 i Asolo, hvor virksomheden stadig har sit hovedkvarter og den italienske produktion. Med tiden er SCARPA blevet en global virksomhed og et ledende brand i outdoor-markedet, og den verdensomspændende anerkendelse af vores produkter kommer fra kvalitetstemplet "Made in Italy", som SCARPA med stolthed repræsenterer. Vi er eksponent for konstant innovation og performance-fokus i alle vores produktkategorier: Fra langrend- til freeride-støvler, alpinstøvler, vandre- og klatresko, og sidst, men ikke mindst vores Lifestyle-kollektion til hverdag og rejser.

"The well-know quality and care for details Team Saxo-Tinkoff offers, are exactly what SCARPA works for every day and what pushed the two companies to build a strong relationship. We really believe this will be a precious partnership for both of us. This new agreement is the mirror of a shared philosophy of challenge in sports and constant improvement in terms of technology and performance. Let's go ahead together!"

CEO of SCARPA, Sandro Parisotto

Det handler om at bevare næringsværdierne og samtidigt beskytte den skrøbelige natur mest muligt, når fødevarer og kosttilskud produceres. Sådan lyder filosofien bag Panacea, som i 1997 var de første i Danmark til at introducere den økologiske og koldpressede UDOS CHOICE® Ultimate Oil Blend med det unikke blandingsforhold af Omega 3 og Omega 6 fedtsyrer.

Tommy H. Kobberskov fra Panacea siger: ”Team Saxo Bank - Tinkoff Banks høje kvalitetskrav til rytternes ernæring matcher vores produktfilosofi. Vi sponsorerer derfor en række fødevarer og kosttilskud – og håber derigennem at skabe opmærksomhed omkring vigtigheden af at supplere en sund kost med essentielle olier og andre rene produkter fyldt med gode næringsstoffer.”Vangsgaard er et univers fyldt med visuelle værdier for dig og dine kunder. Vi er kreative og ved hvordan idéer og tanker bliver omsat til tegninger og virkelighed.
Kompetencerne spænder over trafikskilte, dekoration af køretøjer, facader, skiltning og solfilm samt indendørs dekoration.
Hos Vangsgaard lægger vi vægt på innovation. En dynamisk og sjov arbejdsplads med dygtige og engagerede medarbejdere i fokus.


Nilfisk-ALTO er et varemærke ejet af den danske koncern Nilfisk-Advance A/S, som er en af verdens førende leverandører af rengøringsudstyr.
Der er hovedkontor i Danmark og produktionsfaciliteter i Europa, Nordamerika, Sydamerika og Kina. Der er salgsselskaber i 43 lange samt repræsentation i mere end 100 lande på verdensplan. Koncernen har 5.100 ansatte og en omsætning på ca. 770 mil. Euro i 2010.
Wannafinds mål er at give virksomheder i alle størrelser adgang til de mest effektive it-værktøjer, uden at de skal binde en masse penge i hardware.
Derfor er hosting fællesnævneren for vores ydelser.
Alle vores produkter bygger på, at kunderne bruger vores serverkræfter via internettet, så de slipper for selv at anskaffe og vedligeholde hardware.
Kernen i vores forretning er et stort, veldrevet datacenter, der rummer 500 servere og servicerer over 10.000 kunder.


”Wannafind.dk A/S entered a partnership with Team Saxo Bank - Tinkoff Bank to strengthen our visibility and to network with other strong companies.”

SCI'CON er en af vores partnere i 2012, og virksomheden borger for ro i sindet, når det handler om at transportere cykler rundt i verden med fly.

SCI'CON's tasker bygger på mere end 30 års erfaring i design og udvikling af cykeltasker. Virksomheden opererer hovedsagligt på markedet for cykeltasker og har siden 1980 været verdens førende skaber af tasker til at transportere cykler. Den familieejede virksomhed er drevet af passion og af at skabe de bedste produkter. Og den har arbejdet sammen med en række af de bedste atleter i verden, hele tiden med fokus på at skabe tasker, der er skræddersyet til atleterne specifikke behov.

For mere information, kontakt SCI'CON's pressafdeling på: press@sciconbags.com


Motion er godt for krop og sind, og holder dig sund og i form. Dette gælder ikke kun professionelle, men også for motionister. Seriøs sportsudøvelse kræver imidlertid også en passende muskel pleje, for at forbedre kroppens ydeevne og generelle velvære.
Sportsbalms produkter er under konstant udvikling med hjælp fra professionelle idrætsudøvere. Deres viden og praktiske erfaring med aktivitet under alle vejrforhold, spiller en afgørende rolle for vores forskere, som kombinerer dette med deres viden om muskel adfærd og naturligt forekommende ingredienser, med henblik på at udvikle en unik og afbalanceret produktformel.TechNiche er verdens førende producent af køle- og varmeteknologi. TechNiche designer og producerer innovative klimastyringssystemer for mennesker, der arbejder, træner eller ferierer i ubehagelige temperaturer. Vores omfattende produktsortiment omfatter specialsyede veste, hoved- og nakkeomslag og andre produkter, som udelukkende er designet til at gøre det mere behageligt for dig.

TechNiche har arbejdet hen imod at skabe en forståelse for værdien af afkøling før, under og efter sveddryppende aktiviteter - især i sportslige arrangementer i høje temperaturer.
Disse unikke produkter kombinerer vores HyperKewl ™ køleteknologi med vores CoolPax ™ køleteknologi til at skabe et mere alsidigt køleprodukt med en lang levetid.
Da systemet bruges af nogle af verdens førende atleter, har også motionister taget disse hybride systemer til sig.
Som man kan se i Formel 1-løb, under Tour de France og i de største hockey-turneringer, er disse ideer virkelig gennemprøvet på højeste niveau. Flere højtprofilerede sportsfolk og teams er begyndt at bruge forskellige typer af vores anlæg til både afkøling og efterkøling.
Derudover har vores HyperKewl ™ (anvendes under sportsaktiviteter) og Heat Pax ™ varmekabelprodukter vundet stor opmærksomhed, da så mange højtrespekterede og verdensberømte sportsfolk er vores kunder!

“For TechNiche this partnership is very valuable. We are already in many other top sport fields, and we are very happy to such reputable team as Team Saxo Bank - Tinkoff Bank as partner in cycling. We believe we can learn a lot more about personal climate control needs for professional cyclists.
At the end of the day our goal is to help each and every rider to feel more comfortable during extreme conditions and consequently maximize their results through our different technologies, cooling & heating products," says co-founder of TechNiche Europe, Eric Pellis.Et grønt miljø forbedrer trivsel og arbejdslyst i både store og små virksomheder. Decoplant leverer grønne miljøer til mere end 1400 virksomheder over hele landet. Et grønt miljø inspirerer medarbejderne og sænker CO2 niveauet i virksomheden. Hver uge besøger Decoplant Team Saxo Bank - Tinkoff Bank's kontorer og sørger for et dejligt grønt klima.
© 2013 Riis Cycling A/S - Firskovvej 36 - DK-2800 Kgs. Lyngby Fax +45 9716 8480 - CVR: 20300345 - Kontakt Riis Cycling    
Alle billeder © tdwsport.com
shop cvv